O Nama

Mi smo obitelj Bogeljić koja živi u Klagenfurtu/Austrija.

Iako je ova stranica prvenstveno napravljena da bi dokumentirala podrijetlo prezimena Bogeljić i govorni jezik naših predaka “sa Drenovika”, u narednim ćemo se redovima ukratko predstaviti.

Tata je rođen 1965 godine u selu Drenovik u Župi Kraljeva Sutjeska, općina Kakanj.

Mama jer rođena 1965 u Šabac/Srbija. Mama i Tata su se upoznali 1987 u Subotici gdje su zajedno studirali a dvije godine kasnije “zaplovili u bračne vode”.

Tinejdžer I je rođen 2003 godine. U školu ide rado i daje sve od sebe ali ipak malo više voli slobodno vrijeme. Osim toga može satima gledati dokumentarce o divljim životinjama. Trenira plivanje od 2016. godine.

Tinejdžer II je rođen 2005 godine. Igra Tenis od svoje 5-te godine a plivanje od 2017 godine. Osim toga voli da slaže male i velike Lego- i Playmobile-figure i figurice. Ide u glazbenu školu i nakon što je u prvoj godini svirao melodiku sada svira akordeon (harmonika).

Mačak je rođen 2009 godine u Wolfsbergu. On je prilično lijen a ponekad zna sve da nas živcira kada počne da skače po namještaju, stolovima i juri stepenicama gore dolje skoro bez ikakvog razloga. Za jednog mačora ima zavidnih 4 kg i da nije totalno crn zvali bih ga Garfield ;-).

Cuko je rođen 2017 godine u Zagrebu kao jedan od 7 štenaca mame i tate zlatnog retrivera. Njega smo “pokupili” vraćajući se sa odmora. Tata je time ispunio svoje obećanje, da će sinovima kupiti “cuku” kada budu dovoljno veliki da se sami mogu brinuti o njemu.

4 misli o “O Nama”

  1. Dragi nasi Bogeljici,
    ako vec pisete o jeziku i knjigama, onda barem pisite pravilno. Ne kaze se Rijecnik, nego rjecnik. Rijecnik bi se odnosio na rijeku a rjecnik se odnosi na rijeci.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Mehr über Cookies erfahren